ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ 2019

 Προβλέψεις Ταρώ για το 2019

2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 3.

Ο σύνθετος αριθμός 12 στην αριθμητική της Χαλδαίας μπορεί να υποδηλώνει ψυχικό άγχος και να υποστεί βία από τα σχέδια ή τις πληγές άλλων.

Ο αριθμός αυτός επίσης μειώνεται σε 3.

To 3, στην αστρολογία, συνδέεται με τον πλανήτη Δία, αποκαλύπτοντας τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των προκλήσεων του φετινού έτους.

ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ -
(5 Φεβρουαρίου 2019 - 25 Ιανουαρίου 2020)
Ένα έτος θετικών ενεργειών, καλοσύνης, καλής θέλησης και τύχης.

Η επιτυχία πρέπει να έρθει σε μας σε όλες τις σφαίρες της ζωής. 

Εξαιρετικό για τα χρήματα. Οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις ανταμείβονται. Ένα αίσθημα ελαφρότητας και αφθονίας διαπερνά την πραγματικότητά μας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε να μην στηριχθούμε πάρα πολύ στην καλή τύχη μας και εξαντλήσουμε τους πόρους μας, γιατί θα έχουμε οικονομικές απώλειες. Φέτος, η ενημέρωση των βιβλίων μας και η εκκαθάριση των χρεών μας θα πρέπει να είναι εύκολα προσιτές.

Τα κοινά συμφέροντα υπερισχύουν των μικρών εγωιστικών ανησυχιών

Είναι χρόνος για να αποφύγουμε τη μοναξιά και να απελευθερωθούμε από τοξικές σχέσεις. Η κοινωνική μας ζωή πρέπει να είναι ιδιαίτερα ζεστή και εμπλουτιστική. Κάνουμε τον εαυτό μας ανιδιοτελώς διαθέσιμο σε άλλους για το καλύτερο , με σεμνότητα και ευελιξία.

Αγάπη: Οι ελεύθεροι άνθρωποι είναι πιθανό να προσελκύσουν μια ουσιαστική σχέση. Ένα σπουδαίο έτος για να παντρευτείς ή να κανεις παιδί.

Οι πνευματικές μας ανάγκες ενισχύονται. Η μάθηση, η διδασκαλία και η φιλανθρωπία ευνοούνται, όπως και η γραφή. Είμαστε οργανωμένοι στην αναζήτηση της γνώσης. Το κίνητρό μας να προχωρήσουμε εποικοδομητικά βελτιώνονται.

Για να είναι επιτυχή, τα έργα απαιτούν διάλογο, προσοχή στα οφέλη της συλλογικότητας παρά στο άτομο και δημιουργία καταστάσεων όπου όλοι κερδίζουν. Μια ατμόσφαιρα αφθονίας, επικοινωνίας και γενναιοδωρίας διαπερνά το περιβάλλον εργασίας μας.

Ένας καλός χρόνος για να ελαφρύνει το φορτίο εργασίας μας, να πάρουμε ένα πολύ αναγκαίο διάλειμμα, ή καλύτερα, αν μπορούμε, να πάμε σε ένα ταξίδι. Οι περιόδοι χαράς και χαλάρωσης που δίνουμε στους εαυτούς μας βοηθούν να σκεφτούμε τα τελευταία 11 χρόνια, πριν από τον επόμενο 12ετή κύκλο που θα ξεκινήσει το 2020, με το χρόνο του Μεταλλικού Ποντικιού.

Το 2019, ίσως αισθανόμαστε την ανάγκη να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας εντελώς, να ανακαλύπτουμε και να αξιοποιούμε τα ταλέντα και τους πόρους που αγνοούσαμε ότι κατείχαμε.